PrePaidGSM.net Forum
Travelsim
PrePaidGSM Home National Operators International Cards Contacts Links



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#1)
aposhboyfirst (Offline)
Junior Member
Newbie
 
Posts: 1
Join Date: 26 Feb 2012

Country:
Default at & t go mobile prepaid - 26-02-2012, 15:22

hi there,
I am off to the states and have purchased a at & sim card for my travels...I have registered the card as a go phone prepaid product...and am trying to use the sim in an unlocked blackberry curve 9360..

Im currently still in the uk, the phone will pick up all uk based carriers but will only allow me to make emergency calls.

any ideas...would like to get the sim working before i head out..

thanks for any advice
Ian
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
rfranzq (Offline)
Senior Member
Prepaid Specialist
 
rfranzq's Avatar
 
Posts: 771
Join Date: 21 Apr 2009

Country:
Default The SIM really should not work in the UK - 26-02-2012, 21:37

Quote:
Originally Posted by aposhboyfirst View Post
any ideas...would like to get the sim working before i head out..
The SIM really should not work in the UK.
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
Telekom (Offline)
Junior Member
Amateur Member
 
Posts: 23
Join Date: 04 Sep 2011
Location: Seattle, Washington USA

Country:
Default 27-02-2012, 00:02

Quote:
Originally Posted by aposhboyfirst View Post
hi there,
I am off to the states and have purchased a at & sim card for my travels...I have registered the card as a go phone prepaid product...and am trying to use the sim in an unlocked blackberry curve 9360..

Im currently still in the uk, the phone will pick up all uk based carriers but will only allow me to make emergency calls.

any ideas...would like to get the sim working before i head out..

thanks for any advice
Ian
AT&T GoPhone does not roam in the UK. You will be able to see all networks, but not register. You will only be able to call 112 emergency (if that.)


--
Current SIMs:

AT&T US
T-Mobile US
T-Mobile NL
Fido CA
Orange IL
  Send a message via AIM to Telekom Send a message via Skype™ to Telekom 
Reply With Quote
Old
  (#4)
PhotoJim (Offline)
Senior Member
Prepaid Expert
 
Posts: 389
Join Date: 10 Dec 2006
Location: Regina, SK, CA

Country:
Default 27-02-2012, 02:59

Correct. AT&T GoPhone only roams in Canada and the US (and only in Canada for the last few months).


CA: SaskTel, Wind postpaid; Rogers, Bell postpaid iPad flex plans; US: T-Mobile postpaid data, prepaid voice; PureTalk (AT&T MVNO) prepaid voice/data; AT&T prepaid iPad plan

Hardware: Too much but notably iPhone 5, iPad Mini Retina LTE, Moto G LTE (N.A. version), iPhone 4. All unlocked.
 Send a message via ICQ to PhotoJim Send a message via MSN to PhotoJim Send a message via Yahoo to PhotoJim Send a message via Skype™ to PhotoJim 
Reply With Quote
Old
  (#5)
Bossman (Offline)
Senior Member
Prepaid Guru
 
Posts: 1,249
Join Date: 22 Apr 2005
Location: Chicago

Country:
Default 27-02-2012, 10:54

You probably meant Canada and Mexico.

Quote:
Originally Posted by PhotoJim View Post
Correct. AT&T GoPhone only roams in Canada and the US (and only in Canada for the last few months).


Phones: ASUS zenfone 3, Nexus 4, Lumia 650 dual sim
Sim cards: AT&T (Contract), 3 UK, Piranha Mobile
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
PhotoJim (Offline)
Senior Member
Prepaid Expert
 
Posts: 389
Join Date: 10 Dec 2006
Location: Regina, SK, CA

Country:
Default 29-02-2012, 04:00

Yes, Canada and Mexico. Oops!


CA: SaskTel, Wind postpaid; Rogers, Bell postpaid iPad flex plans; US: T-Mobile postpaid data, prepaid voice; PureTalk (AT&T MVNO) prepaid voice/data; AT&T prepaid iPad plan

Hardware: Too much but notably iPhone 5, iPad Mini Retina LTE, Moto G LTE (N.A. version), iPhone 4. All unlocked.
 Send a message via ICQ to PhotoJim Send a message via MSN to PhotoJim Send a message via Yahoo to PhotoJim Send a message via Skype™ to PhotoJim 
Reply With Quote
Old
  (#7)
Motel75 (Offline)
Senior Member
Prepaid Pioneer
 
Motel75's Avatar
 
Posts: 571
Join Date: 15 Jun 2006
Location: Berlin

Country:
Default 29-02-2012, 07:10

If you want international roaming beyond Canada and Mexico, your only choice is T-Mobile prepaid.


Current DE: Vodafone, Netzklub; PL: Klucz, Virgin; UK: Giffgaff; US: T-Mobile; IT: Vodafone; UA: Kyivstar; FR: Bouygues; GR: Vodafone
Former DE: Vodafone, T-Mobile, O2, Blauworld, 01051mobile, Solomo, Lycamobile, Simyo, Congstar, Fonic, Edeka Mobile, Lidl Mobile; PL: Heyah, Era, Virgin, Sami Swoi, Orange, POP, iPlus, Carrefour Mova, Telepin Mobi, Play, Lycamobile, T-Mobile; UK: Vodafone, T-Mobile, Virgin; US: T-Mobile, AT&T, Lycamobile; CZ: Vodafone, Oskar; ES: Lebara; GR: Vodafone, Wind; UA: Vodafone; IL: Orange; TR: Turkcell
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
Telekom (Offline)
Junior Member
Amateur Member
 
Posts: 23
Join Date: 04 Sep 2011
Location: Seattle, Washington USA

Country:
Default 01-03-2012, 02:06

Quote:
Originally Posted by aposhboyfirst View Post
hi there,
I am off to the states and have purchased a at & sim card for my travels...I have registered the card as a go phone prepaid product...and am trying to use the sim in an unlocked blackberry curve 9360..

Im currently still in the uk, the phone will pick up all uk based carriers but will only allow me to make emergency calls.

any ideas...would like to get the sim working before i head out..

thanks for any advice
Ian
GoPhone does not roam in the UK and will only work to contact emergency services through 112.


--
Current SIMs:

AT&T US
T-Mobile US
T-Mobile NL
Fido CA
Orange IL
  Send a message via AIM to Telekom Send a message via Skype™ to Telekom 
Reply With Quote
Old
  (#9)
Telekom (Offline)
Junior Member
Amateur Member
 
Posts: 23
Join Date: 04 Sep 2011
Location: Seattle, Washington USA

Country:
Default 01-03-2012, 02:07

Quote:
Originally Posted by Bossman View Post
You probably meant Canada and Mexico.
That was true. Now T-Mobile prepaid also roams in many countries besides Canada and Mexico. It does roam in much of Europe, but oddly does not roam in the UK.


--
Current SIMs:

AT&T US
T-Mobile US
T-Mobile NL
Fido CA
Orange IL
  Send a message via AIM to Telekom Send a message via Skype™ to Telekom 
Reply With Quote
Old
  (#10)
Motel75 (Offline)
Senior Member
Prepaid Pioneer
 
Motel75's Avatar
 
Posts: 571
Join Date: 15 Jun 2006
Location: Berlin

Country:
Default 01-03-2012, 07:04

Quote:
Originally Posted by Telekom View Post
That was true. Now T-Mobile prepaid also roams in many countries besides Canada and Mexico. It does roam in much of Europe, but oddly does not roam in the UK.
Yes it does - I've tried it. For whatever reason, the UK wasn't listed on the price list, but it does work.

OTOH, I was unable to get it to work in Poland, which is listed. It was "Emergency only" even with T-Mobile.


Current DE: Vodafone, Netzklub; PL: Klucz, Virgin; UK: Giffgaff; US: T-Mobile; IT: Vodafone; UA: Kyivstar; FR: Bouygues; GR: Vodafone
Former DE: Vodafone, T-Mobile, O2, Blauworld, 01051mobile, Solomo, Lycamobile, Simyo, Congstar, Fonic, Edeka Mobile, Lidl Mobile; PL: Heyah, Era, Virgin, Sami Swoi, Orange, POP, iPlus, Carrefour Mova, Telepin Mobi, Play, Lycamobile, T-Mobile; UK: Vodafone, T-Mobile, Virgin; US: T-Mobile, AT&T, Lycamobile; CZ: Vodafone, Oskar; ES: Lebara; GR: Vodafone, Wind; UA: Vodafone; IL: Orange; TR: Turkcell
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
2002- ad libitum PrePaidGSM.net