PrePaidGSM.net Forum
Travelsim
PrePaidGSM Home National Operators International Cards Contacts Links


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old
  (#1)
teothx (Offline)
Junior Member
Amateur Member
 
Posts: 27
Join Date: 31 Mar 2007
Location: Milan

Country:
Default Austria A1 Sim Card - 29-07-2007, 12:10

Hi, I've buy an A1 sim card, but it's not still active.

How can I activate it? It's possible by web site?
I try to ask because I don't speak dutch and it's so difficult for me to understand their website....

thanks a lot....bye


MY PHONE:
Nokia N95

SIM CARDS:
International: My Cherry Mobile, Oneroam, United Mobile
Italy: Vodafone, Tim, 3, Wind, CoopVoce, UnoMobile
United Kingdom: O2, Vodafone
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
fedeprovenza (Offline)
Senior Member
Prepaid Expert
 
fedeprovenza's Avatar
 
Posts: 282
Join Date: 28 Jul 2007
Location: Garda lake (south-west)

Country:
Default 29-07-2007, 15:24

Dutch?But it's an austrian sim (so you've to speak german) not dutch
I think you've to wait for some hours more it's not immediatylu the activation


[COLOR="Magenta"]"Working" PrePaids: Wind, Vodafone, CoopVoce, , Travelsim (2), 02 Irish (2)
My best sim?--> Wind +39-328
My phones: Samsung Galaxy Next S5570
  Send a message via MSN to fedeprovenza Send a message via Skype™ to fedeprovenza 
Reply With Quote
Old
  (#3)
Effendi (Offline)
The great Dictator!
Prepaid Prophet
 
Effendi's Avatar
 
Posts: 2,486
Join Date: 13 Jan 2004
Location: Trieste/Trst

Country:
Default 29-07-2007, 19:42

Dutch is not Deutsch!
Anyway we should ask some Austrian, I've no idea about the activation of the A1 cards...


Working Prepaids: IT: Wind, Vodafone IT, UNO Mobile; SM: Prima; UK: 3, Virgin; INT: TravelSIM, Truphone.
Deceased Prepaids: CZ: Oskar, Eurotel; SK: Orange; DE: E-Plus, Aldi, Simyo; GE: Geocell; AM: Armentel; PL: Heyah, Plus; LT: Tele2; LV: Amigo; EE: Elisa; UA: Kyivstar; NZ: Vodafone; INT: UM, UM+, ICQSim.
GSM/3G Phones: Nokia Lumia 630 dual sim
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
Gryphone (Offline)
Member
Advanced Member
 
Gryphone's Avatar
 
Posts: 61
Join Date: 30 Jul 2006
Location: Hamburg/Cologne

Country:
Default 30-07-2007, 08:25

I just took a look at their website, but couldn't find any activation option there. Usually Austrian SIM cards are automatically activated after buying them, though personally I've never used an A1 B-Free card yet.


Active Prepaid SIMs: United Mobile; (RC) China Mobile; (USA) TYo; (D) Loop, Callya, Simyo; (A) Klax; (I) Wind; (B) Ay Yildiz
Former Prepaid SIMs: (RC) IF; (D) Free&Easy, Xtra; (A) Yesss; (UK) Pay&Go; (E) Movistar; (IS) Frelsi
Mobiles in use: Sagem my101X, Siemens M50, Nokia 6800, Siemens M65, Motorola E770, Samsung SGH-Z500, Nokia 9500
Previous Mobiles: Nokia 5130, Motorola V3688, Sagem myX-1, Siemens M55, NEC e313, SonyEricsson T200, Motorola V980, Siemens C45, Motorola V600
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
adventure
Guest
 
Posts: n/a

Default 02-08-2007, 10:52

Ok first you need credit ! buy an vodafone bon in Italy (Vodafone Omnitel), or a b-free bon in Austria.
call 0800 664 290 or +43 664 664 290 and type the code check it with *101#
if it dont work please tell me i try it from Austria
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
2002- ad libitum PrePaidGSM.net