PrePaidGSM.net Forum
Mobal
PrePaidGSM Home National Operators International Cards Contacts Links


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#1)
edmund (Offline)
Junior Member
Newbie
 
Posts: 9
Join Date: 12 May 2006

Country:
Default 12-05-2006, 14:35

Hi,

I am looking to buy a 3G/GPRS card to use with a Wind SIM for data access around Europe - does anyone have any experience of this?

In particular, are the Vodafone Mobile Connect Cards (prepay or contract) SIM locked?

Any advice or experiences with roaming data cards would be very welcome...

Thanks,
Edmund
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
VladS (Offline)
Senior Member
Prepaid Pioneer
 
Posts: 590
Join Date: 22 Jun 2004

Country:
Default 12-05-2006, 14:42

I don't have any experience with 3G cards, but I do have a SonyEricsson GC89 EDGE/GPRS card and am quite pleased with it.

If cost is a factor and are willing to go GPRS only, you should be able to find the older GC75 or its Dell branded clone, the TrueMobile 5100 for under $40 on eBay.


VladS
Mobile phones: iPhone 5, Blackberry 9900, Nexus S, Samsung S3322 duos
Mobile data cards: Huawei E587u-5, Huawei E583c, Huawei E160
Postpaid SIMs: CA: Fido, Wind; INTL: Telna
Prepaid SIMs: DE: Fonic, Lidl; AT: yesss!, bob; UK: O2; US: AT&T; RO: Orange, Vodafone; FR: b&you, Lycamobile; NL: Lycamobile; BE: Lycamobile, Jim Mobile; CL: Entel; MX: Telcel; INTL: eKit Blue, eKit Yellow
Dead SIMs: too many to list
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
Effendi (Offline)
The great Dictator!
Prepaid Prophet
 
Effendi's Avatar
 
Posts: 2,486
Join Date: 13 Jan 2004
Location: Trieste/Trst

Country:
Default 12-05-2006, 15:29

AndreA had a Vodafone connect card and used it with Wind, so I suppose they are not locked, unless he unlocked it by himself!
Anyway you can find easily an unlocked one on eBay which supports GPRS/EDGE/UMTS and maybe WiFi...


Working Prepaids: IT: Wind, Vodafone IT, UNO Mobile; SM: Prima; UK: 3, Virgin; INT: TravelSIM, Truphone.
Deceased Prepaids: CZ: Oskar, Eurotel; SK: Orange; DE: E-Plus, Aldi, Simyo; GE: Geocell; AM: Armentel; PL: Heyah, Plus; LT: Tele2; LV: Amigo; EE: Elisa; UA: Kyivstar; NZ: Vodafone; INT: UM, UM+, ICQSim.
GSM/3G Phones: Nokia Lumia 630 dual sim
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
edmund (Offline)
Junior Member
Newbie
 
Posts: 9
Join Date: 12 May 2006

Country:
Default 12-05-2006, 16:45

The reason I ask is that the Linksys WRT54G3G router only works with the vodafone cards - so that would be best.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
2002- ad libitum PrePaidGSM.net