PrePaidGSM.net Forum
Telestial
PrePaidGSM Home National Operators International Cards Contacts Links



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#1)
MobileMan (Offline)
Junior Member
Amateur Member
 
Posts: 28
Join Date: 30 Nov 2007

Country:
Default Voipbuster, JustVoip, Sipdiscount- Can't Login - 22-06-2012, 13:55

I have been using Betamax voip providers such as Voipbuster, Sipdiscount, Justvoip, SMSlisto since 2005.
I have not logged into my accounts for a while and now when I enter username and password on the website it says "incorrect username or password". My sip device also will not register.
When I click on the "forgot password" link and enter my email it sends me the same details that I have entered which shows my username and password are ok.
I cannot find any other way to contact them as the website will not let me in to contact customer services. This has been going on for a few days.
Anyone else having a problem like this or know of any other way to contact them?.
I have quite a bit of credit spread between the accounts so don't want to lose it.
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
MobileMan (Offline)
Junior Member
Amateur Member
 
Posts: 28
Join Date: 30 Nov 2007

Country:
Default 27-06-2012, 10:26

I eventually managed to get in touch with Customer Services from another account which was still active.
Sent them the Usernames for all the accounts which I could not log in to and promptly received a reply saying "We have restored your accounts and you can use them again."
Logged on to them ok and my credit is still there
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
prion (Offline)
Senior Member
Prepaid Pioneer
 
Posts: 589
Join Date: 01 May 2006
Location: Greece

Country:
Default 28-06-2012, 14:40

I have the same problem with a voipbuster account. I tried to fill the form on another clone that I have a wroking account but it would not proceed abecause it requires an error code. What error code did you put?
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
MobileMan (Offline)
Junior Member
Amateur Member
 
Posts: 28
Join Date: 30 Nov 2007

Country:
Default 29-06-2012, 10:28

Quote:
Originally Posted by prion View Post
I have the same problem with a voipbuster account. I tried to fill the form on another clone that I have a wroking account but it would not proceed abecause it requires an error code. What error code did you put?
I also had problems with the help form.

I did not enter an error code, I ticked the option underneath:
"Other account problems (please use the additional info field)"

In the section underneath that where it says
"Which number did you try to reach:"
I had to change the country a few times till it picked up the country code as it does not let you enter it manually.

Once you do manage to submit the help form they responded within a few hours.
   
Reply With Quote
Reply

Tags
dellmont/betamax, justvoip, sipdiscount, voipbuster

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
2002- ad libitum PrePaidGSM.net