PrePaidGSM.net Forum
telna Mobile
PrePaidGSM Home National Operators International Cards Contacts Links


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#1)
spoow (Offline)
Junior Member
Amateur Member
 
Posts: 21
Join Date: 26 Dec 2010

Country:
Smile Amsterdam Prepaid Data - 26-12-2010, 13:17

Hi All,

I'm heading to Amsterdam for the 1st week of 2011, and i'm looking for Prepaid Data for my blackberry, so i'm wondering which companies provide these services and what is the cost? does Libera provide data ?

thanks in advance,

S
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
weekilter (Offline)
Member
Official Member
 
Posts: 38
Join Date: 02 Mar 2010
Location: Seattle, Washington USA

Country:
Default 26-12-2010, 18:50

Quote:
Originally Posted by spoow View Post
Hi All,

I'm heading to Amsterdam for the 1st week of 2011, and i'm looking for Prepaid Data for my blackberry, so i'm wondering which companies provide these services and what is the cost? does Libera provide data ?

thanks in advance,

S
All NL operators offer data check prepaidgsm.net's rates.


Current SIMs:

T-Mobile US (prepaid)
T-Mobile NL (prepaid)
Fido CA (prepaid)
Orange IL (prepaid)
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
123456 (Offline)
Senior Member
Prepaid Fan
 
Posts: 131
Join Date: 14 Feb 2005

Country:
Default 26-12-2010, 19:23

Quote:
does Libera provide data ?
Do you mean Lebara? Click here for more info.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
spoow (Offline)
Junior Member
Amateur Member
 
Posts: 21
Join Date: 26 Dec 2010

Country:
Default 26-12-2010, 23:44

Quote:
Originally Posted by weekilter View Post
All NL operators offer data check prepaidgsm.net's rates.
can you post link i can't find this section please

regards,
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
Effendi (Offline)
The great Dictator!
Prepaid Prophet
 
Effendi's Avatar
 
Posts: 2,486
Join Date: 13 Jan 2004
Location: Trieste/Trst

Country:
Default 27-12-2010, 08:37

Just look up on this website's menu...
BTW:
PrePaidGSM: Netherlands


Working Prepaids: IT: Wind, Vodafone IT, UNO Mobile; SM: Prima; UK: 3, Virgin; INT: TravelSIM, Truphone.
Deceased Prepaids: CZ: Oskar, Eurotel; SK: Orange; DE: E-Plus, Aldi, Simyo; GE: Geocell; AM: Armentel; PL: Heyah, Plus; LT: Tele2; LV: Amigo; EE: Elisa; UA: Kyivstar; NZ: Vodafone; INT: UM, UM+, ICQSim.
GSM/3G Phones: Nokia Lumia 630 dual sim
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
spoow (Offline)
Junior Member
Amateur Member
 
Posts: 21
Join Date: 26 Dec 2010

Country:
Default 27-12-2010, 11:44

Quote:
Originally Posted by Effendi View Post
Just look up on this website's menu...
BTW:
PrePaidGSM: Netherlands
thank you very much!!!
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
spoow (Offline)
Junior Member
Amateur Member
 
Posts: 21
Join Date: 26 Dec 2010

Country:
Default 27-12-2010, 11:46

guys this forum is absolutely amazing! and i just found many info that i didn't knew about it!! thank you , i have one more question and sorry if i post it in wrong section i saw in PrePaidGSM.net: International GSM Operators , looking for more info? i travel in europe a lot , and i need data sim that always with me. i got problem with this issue

best regards,
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
spoow (Offline)
Junior Member
Amateur Member
 
Posts: 21
Join Date: 26 Dec 2010

Country:
Default 01-01-2011, 13:18

no one ???????????
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
inquisitor (Offline)
Senior Member
Prepaid Professionist
 
inquisitor's Avatar
 
Posts: 1,399
Join Date: 15 Nov 2006

Country:
Default 01-01-2011, 15:49

T-Mobile and Vodafone both offer BIS (Blackberry Internet Service), but you need a special Blackberry SIM, which costs € 20 with both operators. T-Mobile seem to be better value as they give free BIS for 6 months (limited to 1GB), while Vodafone charges € 12.50/month for the "Prepaid Blox voor BlackBerry" tariff.

details at:
T-Mobile.nl: BlackBerry Sim Only
BlackBerry -Prepaid aanbiedingen - Mobiel Bellen - Persoonlijk

But you should be aware that once a Blackberry is registered for BIS with a certain operator you can not activate BIS with another operator. So if you have activated BIS with your operator at home, you won't be able to use any internet-based service even when swapping SIM cards.
We discussed this issue in detail here.


terminals: Samsung: Galaxy S5 DuoS (G900FD); BLU: Win HD LTE; Nokia: 1200; Asus: Fonepad 7 ME372CG; Huawei data: E3372, Vodafone R201, K3765, E1762;
postpaid: O2 on Business XL; prepaid: DE: Aldi Talk, Lidl; UK: 3; BG: MTel, vivacom; RU: MTS; RS: MTS; UAE: du Tourist SIM; INT'L: toggle mobile
VoIP: sipgate.de (German DID); sipgate.co.uk (British DID); ukddi.com (British DID); sipcall.ch (Swiss DID); megafon.bg (Bulgarian DID); InterVoip.com
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
spoow (Offline)
Junior Member
Amateur Member
 
Posts: 21
Join Date: 26 Dec 2010

Country:
Default 03-01-2011, 13:19

Quote:
Originally Posted by inquisitor View Post
T-Mobile and Vodafone both offer BIS (Blackberry Internet Service), but you need a special Blackberry SIM, which costs 20 with both operators. T-Mobile seem to be better value as they give free BIS for 6 months (limited to 1GB), while Vodafone charges 12.50/month for the "Prepaid Blox voor BlackBerry" tariff.

details at:
T-Mobile.nl: BlackBerry Sim Only
BlackBerry -Prepaid aanbiedingen - Mobiel Bellen - Persoonlijk

But you should be aware that once a Blackberry is registered for BIS with a certain operator you can not activate BIS with another operator. So if you have activated BIS with your operator at home, you won't be able to use any internet-based service even when swapping SIM cards.
We discussed this issue in detail here.
oh that's really bad!! is there any other company give BIS?
   
Reply With Quote
Reply

Tags
data, netherlands

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
2002- ad libitum PrePaidGSM.net