PrePaidGSM.net Forum
Telestial
PrePaidGSM Home National Operators International Cards Contacts Links



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#1)
prepaidearth (Offline)
Junior Member
Newbie
 
Posts: 4
Join Date: 24 Nov 2007

Country:
Default Information on Australian Prepaid - 24-11-2007, 05:02

If you are interested in free information about Australian Prepaid Mobile, please go visit www.prepaidearth.com. The folks at Prepaid Earth are not charging for the information they supply and they are covering all carriers in AU. How they fit together links to the individual home pages of carriers, they have a matrix of plans , which include text, mobile, long distance and local rates as well as flag falls.

This site does not try and promote any one carrier over another an is neutral. Please feel free to agree or disagree.
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
Effendi (Offline)
The great Dictator!
Prepaid Prophet
 
Effendi's Avatar
 
Posts: 2,486
Join Date: 13 Jan 2004
Location: Trieste/Trst

Country:
Default 24-11-2007, 13:27

Ok, this is supposed to be quite a "spammy" thread, but your website is very nice and I think useful, so you're welcome on PrepaidGSM.


Working Prepaids: IT: Wind, Vodafone IT, UNO Mobile; SM: Prima; UK: 3, Virgin; INT: TravelSIM, Truphone.
Deceased Prepaids: CZ: Oskar, Eurotel; SK: Orange; DE: E-Plus, Aldi, Simyo; GE: Geocell; AM: Armentel; PL: Heyah, Plus; LT: Tele2; LV: Amigo; EE: Elisa; UA: Kyivstar; NZ: Vodafone; INT: UM, UM+, ICQSim.
GSM/3G Phones: Nokia Lumia 630 dual sim
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
DRNewcomb (Offline)
Senior Member
Prepaid Professionist
 
Posts: 1,463
Join Date: 27 Feb 2004
Location: Mississippi, USA

Country:
Default 24-11-2007, 14:02

I have a question about Telstra's mobile satellite servvice. When you look at the bottom of the pricing page it says, "If an "04" GSM SIM card with International Roaming capabilities is used in a Telstra Mobile Satellite handset to make or receive calls using Telstra Mobile Satellite, higher call charges to those in this table will apply and customers will also be charged for receiving calls using Telstra Mobile Satellite."

Does this mean that a Telstra "04" SIM can be used for roaming on Iridium? Has anyone tried this? Does it work? Thanks!
 Send a message via ICQ to DRNewcomb  
Reply With Quote
Old
  (#4)
DRNewcomb (Offline)
Senior Member
Prepaid Professionist
 
Posts: 1,463
Join Date: 27 Feb 2004
Location: Mississippi, USA

Country:
Default 24-11-2007, 14:04

Looking at your webiste, I'd suggest you add some "back" or "home" links on the various pages. Some of them you tunnel down two and then find that they don't have links back out.
 Send a message via ICQ to DRNewcomb  
Reply With Quote
Old
  (#5)
prepaidearth (Offline)
Junior Member
Newbie
 
Posts: 4
Join Date: 24 Nov 2007

Country:
Default prepaid earth site - 26-11-2007, 00:56

Quote:
Originally Posted by DRNewcomb View Post
Looking at your webiste, I'd suggest you add some "back" or "home" links on the various pages. Some of them you tunnel down two and then find that they don't have links back out.
we working on fixing the links and getting more information up all the time, it's an ongoing work in progress. We aim to have a large amount on content there soon. Thanks for the feedback
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
prepaidearth (Offline)
Junior Member
Newbie
 
Posts: 4
Join Date: 24 Nov 2007

Country:
Default 02-12-2007, 11:56

We about to introduce information on mobile prepaid recharge and top up for other countries that Australia which is what prepaidearth.com has published to date. We now own prepaidearth.org , prepaidearth.net , prepaidearth.com.br , prepaidearth.co.uk, prepaidearth.in . We interested in product supply for any countries , so please contract us by emailing administrator@ our domain if you have product and you seeking aggregation. Many thanks Prepaidearth
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
Malkav (Offline)
Senior Member
Prepaid Expert
 
Malkav's Avatar
 
Posts: 267
Join Date: 09 Jun 2006
Location: Malkavian University

Country:
Default 26-12-2007, 02:25

another Austrailian mvno...

Savvytel.....

http://www.savvytel.com.au/

piggybacking from vodafone oz!

Just seen the people at prepaidearth have got it already.....oh and crazy johns prepaid?????


Current networks: Orange 3g UK, 3 pay monthly, Virgin pay as you go UK, 3UK payg, Tesco payg, Asda mobile

Active phones: Blackberry Torch (02), Google Nexus one (Vodafone)
Inactive Sims: Oskar Czech R, BT Genie Pay as you go UK.

Spare (unused phones)
NEC 616, Ericsson t68/i, Nokia 3310, Sendo m550, Mototorola v66i, Motorola a1000.lg u880, Sony Ericsson t230. Orange spv m5000, Samsung z400, Motorola SLVR (Red)!, lobster tv700, spv m700, prada phone, motorola l7e, Skype phone, siemens sl65, blackberry 8810, Nokia 6500 slide X2.

Last edited by Malkav; 26-12-2007 at 02:40..
  Send a message via Skype™ to Malkav 
Reply With Quote
Old
  (#8)
Effendi (Offline)
The great Dictator!
Prepaid Prophet
 
Effendi's Avatar
 
Posts: 2,486
Join Date: 13 Jan 2004
Location: Trieste/Trst

Country:
Default 30-03-2008, 22:17

What happened to Prepaidearth.com? It seems it's not working to me...


Working Prepaids: IT: Wind, Vodafone IT, UNO Mobile; SM: Prima; UK: 3, Virgin; INT: TravelSIM, Truphone.
Deceased Prepaids: CZ: Oskar, Eurotel; SK: Orange; DE: E-Plus, Aldi, Simyo; GE: Geocell; AM: Armentel; PL: Heyah, Plus; LT: Tele2; LV: Amigo; EE: Elisa; UA: Kyivstar; NZ: Vodafone; INT: UM, UM+, ICQSim.
GSM/3G Phones: Nokia Lumia 630 dual sim
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
dg7feq (Offline)
Moderator
Prepaid Guru
 
Posts: 1,159
Join Date: 04 Feb 2006
Location: Germany

Country:
Default 31-03-2008, 08:05

Quote:
Originally Posted by Effendi View Post
What happened to Prepaidearth.com? It seems it's not working to me...
works here. maybe try again...


Germany: smartmobil, simquadrat, Vodafone (data)
Thailand: truemove (phone+sms+wifi), TOT 3G (data)
International: xxSim+372, toggle +44/+49/+41/+31
Phones: Huawei Mate7, Zopo ZP700
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
Effendi (Offline)
The great Dictator!
Prepaid Prophet
 
Effendi's Avatar
 
Posts: 2,486
Join Date: 13 Jan 2004
Location: Trieste/Trst

Country:
Default 31-03-2008, 08:18

Here at the office it works too, probably there were some problems last night, or with my provider.


Working Prepaids: IT: Wind, Vodafone IT, UNO Mobile; SM: Prima; UK: 3, Virgin; INT: TravelSIM, Truphone.
Deceased Prepaids: CZ: Oskar, Eurotel; SK: Orange; DE: E-Plus, Aldi, Simyo; GE: Geocell; AM: Armentel; PL: Heyah, Plus; LT: Tele2; LV: Amigo; EE: Elisa; UA: Kyivstar; NZ: Vodafone; INT: UM, UM+, ICQSim.
GSM/3G Phones: Nokia Lumia 630 dual sim
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
2002- ad libitum PrePaidGSM.net