PrePaidGSM.net Forum
Travelsim
PrePaidGSM Home National Operators International Cards Contacts Links



Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old
  (#1)
Stu (Offline)
Senior Member
Prepaid Guru
 
Posts: 1,090
Join Date: 11 Feb 2004
Location: Detroit (formerly Dubai)

Country:
Default ATT Now Has Day Passes - 23-11-2009, 21:49

This is lifted from DSL Reports:

As was previously noted, Verizon had started offering a trio of new prepaid wireless broadband options for those of you who couldn't find an open Wi-Fi hotspot, simply hate contracts, and don't mind paying a steep premium for bandwidth. Verizon now offers a $15, 75MB "day pass" plan, a $30, 250MB "week pass" plan, or a $50, 500MB "month pass" plan.

Not to be outdone, AT&T today has announced that they too are now going to be offering prepaid wireless broadband plans. Dubbed the AT&T DataConnect Pass, the pricing and daily usage limits mirror Verizon's plans exactly:

•DataConnect Day Pass – 75 MB – for $15
•DataConnect Week Pass – 250 MB – for $30
•DataConnect Month Pass – 500 MB – for $50


One difference in the plans is that Verizon's prepaid passes charge you overages should you cross the cap (20. 12, 10 cents per MB, respectively). AT&T's system doesn't involve overages. According to AT&T, users will get an automated alert once they reach either 30 minutes or 20 percent of allotted data usage remaining in their session, at which time you'll have to buy more time/data. Keep in mind these plans expire, so if you but the 30 day plan -- you'd best use the available bandwidth within thirty days.

To use the service, AT&T customers need a new SIM card or their existing SIM card information (SIM ICCID serial number and IMEI equimnet serial number), and then need to log into AT&T's DataConnect pass "buy a session" website.
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
VladS (Offline)
Senior Member
Prepaid Pioneer
 
Posts: 590
Join Date: 22 Jun 2004

Country:
Default 24-11-2009, 02:04

I tried to register an active GoPhone SIM card but got an error. I take it existing customers require new SIM cards as well...


VladS
Mobile phones: iPhone 5, Blackberry 9900, Nexus S, Samsung S3322 duos
Mobile data cards: Huawei E587u-5, Huawei E583c, Huawei E160
Postpaid SIMs: CA: Fido, Wind; INTL: Telna
Prepaid SIMs: DE: Fonic, Lidl; AT: yesss!, bob; UK: O2; US: AT&T; RO: Orange, Vodafone; FR: b&you, Lycamobile; NL: Lycamobile; BE: Lycamobile, Jim Mobile; CL: Entel; MX: Telcel; INTL: eKit Blue, eKit Yellow
Dead SIMs: too many to list
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
Stu (Offline)
Senior Member
Prepaid Guru
 
Posts: 1,090
Join Date: 11 Feb 2004
Location: Detroit (formerly Dubai)

Country:
Default 24-11-2009, 02:52

I don't know. Vlad, if you need an extra ATT SIM card, drop me a line.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
Schlips1 (Offline)
Member
Advanced Member
 
Posts: 64
Join Date: 20 Sep 2009

Country:
Default 29-08-2010, 00:10

I just checked the ATT-pages and it seems that they have added value:

https://buyasession.att.com/sbd/unau...iateSBD.action

DataConnect Day Pass - 100MB $15.00 100MB maximum usage over 1 day on the AT&T network

DataConnect Week Pass - 300MB $30.00 300MB maximum usage over 7 days on the AT&T network

DataConnect Month Pass - 1GB $50.00 1GB maximum usage over 30 days on the AT&T network
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
adam917 (Offline)
Senior Member
Prepaid Fan
 
Posts: 187
Join Date: 14 Sep 2008
Location: North America

Country:
Question 29-08-2010, 22:26

Quote:
Originally Posted by Schlips1 View Post
I just checked the ATT-pages and it seems that they have added value:

https://buyasession.att.com/sbd/unau...iateSBD.action

DataConnect Day Pass - 100MB $15.00 100MB maximum usage over 1 day on the AT&T network

DataConnect Week Pass - 300MB $30.00 300MB maximum usage over 7 days on the AT&T network

DataConnect Month Pass - 1GB $50.00 1GB maximum usage over 30 days on the AT&T network
Are they still restricted to their own hardware (making BYOD useless)?


Active SIMs:
2007-05-14: T-Mobile post-paid (USA: 267)
2007-12: T-Mobile pre-paid (USA: 857)
2009-01-21: Mobal World (UK)
2010-06-08: TracFone (USA: 215)
2011-03-12: Tru (USA: 305)
2011-08-01: AT&T pre-paid (USA: 212)
2011-08-22: Spot Mobile (USA: 603)
 Send a message via ICQ to adam917 Send a message via AIM to adam917 Send a message via MSN to adam917 Send a message via Yahoo to adam917 Send a message via Skype™ to adam917 
Reply With Quote
Old
  (#6)
inquisitor (Offline)
Senior Member
Prepaid Professionist
 
inquisitor's Avatar
 
Posts: 1,399
Join Date: 15 Nov 2006

Country:
Default 06-09-2010, 00:48

According to this guide you are at least required to provide the IMEI of a "AT&T compatible netbook/laptop" listed here upon registration/activation of your SIM (which you have to perform online at http://www.att.com/buyasession). I don't know if they actually check your device being "AT&T approved" or if this is rather a recommendation but once registered I guess the SIM is tied to the registered device. The answer to your question costs $ 4.28 - that's the price of a AT&T SIM including delivery to Europe, which you could try to register through http://www.att.com/buyasession while providing the IMEI of your own device.


terminals: Samsung: Galaxy S5 DuoS (G900FD); BLU: Win HD LTE; Nokia: 1200; Asus: Fonepad 7 ME372CG; Huawei data: E3372, Vodafone R201, K3765, E1762;
postpaid: O2 on Business XL; prepaid: DE: Aldi Talk, Lidl; UK: 3; BG: MTel, vivacom; RU: MTS; RS: MTS; UAE: du Tourist SIM; INT'L: toggle mobile
VoIP: sipgate.de (German DID); sipgate.co.uk (British DID); ukddi.com (British DID); sipcall.ch (Swiss DID); megafon.bg (Bulgarian DID); InterVoip.com

Last edited by inquisitor; 06-09-2010 at 01:01..
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
Schlips1 (Offline)
Member
Advanced Member
 
Posts: 64
Join Date: 20 Sep 2009

Country:
Default 03-01-2011, 15:10

Hello,

it seems, they have changed the system (for the worse):

Answer Center | AT&T

So, you 'll need an extra Sim for using it and can not use an existing (voice) sim.

The only place I found it, has been at Walmart.

Walmart.com: AT&T LG Turbo USBConnect 3G Prepaid Broadband Device: Cell Phones

The LG seems to be nice (but not working on the AWS T-Mobile UMTS network) and got even UMTS 2100 MHz. But it is network-locked and I do not know how (if possible) to change that.

Last edited by Schlips1; 03-01-2011 at 15:26.. Reason: no voice sim
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© 2002- ad libitum PrePaidGSM.net