PrePaidGSM.net Forum
telna Mobile
PrePaidGSM Home National Operators International Cards Contacts Links


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#1)
DRNewcomb (Offline)
Senior Member
Prepaid Professionist
 
Posts: 1,465
Join Date: 27 Feb 2004
Location: Mississippi, USA

Country:
Default 28-04-2006, 04:00

Just a note of cusiosity. I have never been able to call *124*4242# in the US, to recharge my Wind SIM card. Last year Andrea helped me with this problem. Right now I'm in Japan and my card was coming up on 11 months, so I did the recharge with a 10 Euro card I have and it worked perfectly. I'll have to check in the US to see if it works now. I wonder why it wouldn't work in the States?
 Send a message via ICQ to DRNewcomb  
Reply With Quote
Old
  (#2)
Effendi (Offline)
The great Dictator!
Prepaid Prophet
 
Effendi's Avatar
 
Posts: 2,486
Join Date: 13 Jan 2004
Location: Trieste/Trst

Country:
Default 28-04-2006, 08:25

Probably some strange USSD problems with the US carrier you were roaming on... did you try with both T-Mobile and Cingular+AT&T? Sometimes it also changes from zone to zone in the US... we also saw that there are problems in Canada with the *123# (but not with the *124*4242#), maybe there's some service with *124* in the US...

Anyway, in Japan you are roaming on both DoCoMo and Vodafone?


Working Prepaids: IT: Wind, Vodafone IT, UNO Mobile; SM: Prima; UK: 3, Virgin; INT: TravelSIM, Truphone.
Deceased Prepaids: CZ: Oskar, Eurotel; SK: Orange; DE: E-Plus, Aldi, Simyo; GE: Geocell; AM: Armentel; PL: Heyah, Plus; LT: Tele2; LV: Amigo; EE: Elisa; UA: Kyivstar; NZ: Vodafone; INT: UM, UM+, ICQSim.
GSM/3G Phones: Nokia Lumia 630 dual sim
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
DRNewcomb (Offline)
Senior Member
Prepaid Professionist
 
Posts: 1,465
Join Date: 27 Feb 2004
Location: Mississippi, USA

Country:
Default 28-04-2006, 08:45

Yes. I just used Wind to top-up. I'll also make a brief call to both my Riiing and Mobal SIMs to make sure they keep active. I'm roaming on both carriers with my T-Mobile postpaid. I have my SIM set to prefer Voda because some of their roaming rates are cheaper on my plan, but their coverage is not as good as NTT and the phone spends a lot of time flipping back and forth. Having problems with my A835. Kind of wish I'd bought the V980 I was looking at before the trip.
 Send a message via ICQ to DRNewcomb  
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
2002- ad libitum PrePaidGSM.net