PrePaidGSM Home National Operators International Cards Contacts Links

Thread Tools Display Modes
jstern (Offline)
Junior Member
Amateur Member
Posts: 14
Join Date: 03 Jun 2011

Default How to activate Cosmote Data SIM? - 24-06-2014, 02:46

I got a Cosmote data-only SIM, but I can't seem to activate it via text from my MiFi.

Do I need to find someone with a voice phone? Or maybe the store didn't properly activate my SIM when I purchased it?
Reply With Quote
DaveRo (Offline)
Senior Member
Prepaid Fan
Posts: 153
Join Date: 07 Jul 2006

Default 26-06-2014, 19:57

What sort of SIM is it? What's it called?
Reply With Quote
real_goose (Offline)
Junior Member
Amateur Member
Posts: 16
Join Date: 26 Mar 2007
Location: Tampa

Default 29-07-2014, 17:33

Put the SIM card in your mifi and access from your computer. This is where you can see your balance and pick what time period you want to buy.
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Skin developed by:
2002- ad libitum