PrePaidGSM.net Forum
Telestial
PrePaidGSM Home National Operators International Cards Contacts Links



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#31)
fedeprovenza (Offline)
Senior Member
Prepaid Expert
 
fedeprovenza's Avatar
 
Posts: 282
Join Date: 28 Jul 2007
Location: Garda lake (south-west)

Country:
Default 03-01-2009, 13:04

Quote:
Originally Posted by Nokia1610 View Post
I've looked up on travelsim.com and yes, they ask 45€ - I agree, that's too much!
But here it seems to cost 29.90€ with 10€ airtime included...
exactly, the travelsim card costs 29,90 euro with 6 euro. 45 (cent) is the cost per minute. Don't confuse


[COLOR="Magenta"]"Working" PrePaids: Wind, Vodafone, CoopVoce, , Travelsim (2), 02 Irish (2)
My best sim?--> Wind +39-328
My phones: Samsung Galaxy Next S5570
  Send a message via MSN to fedeprovenza Send a message via Skype™ to fedeprovenza 
Reply With Quote
Old
  (#32)
bbob (Offline)
Senior Member
Prepaid Expert
 
Posts: 499
Join Date: 20 Feb 2007

Country:
Default 03-01-2009, 13:42

Yes a bit confusing at travelsim and the other site travelsimshop seems to have a lower rate. Reamins that you will get an estonian number and I prefer a UK number.

Just ordered the easyroam sim, paid through paypal and got a responce very fast, will ship on monday so middle of the weeks I can start using it.

The 7624 problems date back some time ago and I never had problems calling 7937 (some minor onces) and as I posted elsewhere betamax also seems to connect to UM lichtenstein now.
   
Reply With Quote
Old
  (#33)
andy (Offline)
Moderator
Prepaid Prophet
 
Posts: 2,120
Join Date: 10 Dec 2004

Country:
Default 03-01-2009, 15:07

Quote:
Originally Posted by bbob View Post
The 7624 problems date back some time ago ...
I have never had a single problem from any Betamax or Finarea brand in reaching active 07624 numbers for 3 years, and nor have I heard of any from several people who own or make calls to these SIMs, such as my family reaching me using 18185, a Finarea prefix-select brand for BT (UK) landlines.

I don't recall and can't find you previously identifying Betamax, and I had previously assumed your non-specific comments meant other providers, such as some that don't have +4476 in their dialplans.

As I said, there were just a few strange calls a few months ago, but not recently; I had one on an attempt to an 07937 number, while other people had them using these providers for ordinary UK mobiles - a recording answered, but to begin with one thought it was a live call, with a person saying hang on a moment, then background noises of a dog barking and TV news. I haven't heard or read of any repetition of this odd problem for quite a while now; perhaps the underlying provider fixed it.

So I think you can be confident that there won't be problems reaching your new SIM, whether ~7624 or ~7924.

Last edited by andy; 03-01-2009 at 15:13..
   
Reply With Quote
Old
  (#34)
bbob (Offline)
Senior Member
Prepaid Expert
 
Posts: 499
Join Date: 20 Feb 2007

Country:
Default 03-01-2009, 17:31

Andy the fact that you never had problems does not mean that other ones can have problems. That's the problem with these type of problems, some times everyone has them than it's a provider problem, sometimes a few have then than it might be another problem. Connection problems can have many causes. Betamax voicetrading using 3 different routes all having different qualities. You never know which provider it goes through and how they route calls. Hence it might even be different if a call originates from a uk or spanish voip account. So some users might have problems while others not.

I did have some problems some time ago calling the 7624 number but this was in the time those number were in problems, sometimes the call did connect but it just took 50 seconds. sometimes it did not go through, than it worked.
Since betamax now also seems to be able to connect to +423 numbers I don't expect any problems calling the 7924 number.
Even now betamax can call +423 numbers the price is still almost douvle compared to calling a uk mobile number.
As I mentioned above, island does not work with betamax, estonia, no idea if it works. UK mobile still seems to be the only good option.
The only reason I switch from UM is that only belium has incoming call cost, and I use it a lot, most of the time in belgium. 19 cents incoming is than to much and it's strange that only Belgium seems to have this problem as all other roaming card have no roaming cost in belgium. I have mailed UM customer service asking for a reason, so I'll wait and see what they answer.
   
Reply With Quote
Old
  (#35)
andy (Offline)
Moderator
Prepaid Prophet
 
Posts: 2,120
Join Date: 10 Dec 2004

Country:
Default 04-01-2009, 00:00

Apologies, perhaps it's just a nuance of language - it seemed to me you might be suggesting this had been a problem for a protracted time (i.e. date back [to] some time ago) and speculating it might still be, hence my attempt to put minds at rest.
   
Reply With Quote
Reply

Tags
united mobile

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
2002- ad libitum PrePaidGSM.net